Etusivu
SL Studio
Mallisto
Materiaalit
Tilaukset
Sisäänostajat
Yhteystiedot

SL-STUDIO OY
Harjutie 14
FIN-03100 Nummela
FINLAND
tel. +358 9 2238 1523
fax. +358 9 2238 1525


MADE IN FINLAND

Materiaalit

SL Studion takkien materiaalit tulevat kotimaasta, Italiasta, Ranskasta ja Saksasta. Kankaat ovat näyttäviä, pintarakenteet eläviä ja mielikuvituksellisia. Tekstiiliturkit valmistetaan modakryylista, joka mahdollistaa näyttävien pintojen teknisen toteutuksen ja värien kirkkauden. Jokasääntakkien ulkopinta on veden pitävää polyuretaani-polyesteriä ja vuorissa, jonka voi halutessa kääntää myös ulospäin, käyttäjää hellitään ylellisellä kevytpilella. Kesämallistoissa suositaan miellyttäviä luonnonkuituja, kuten silkkiä ja pellavaa sekä näyttävää samettia.

Kaudesta 2002-2003 alkaen SL Studiolla on ensimmäisenä ollut käytössään uusi käänteentekevä Windpile materiaali, joka on kehitetty yhteistyössä Finnpilen, Euroopan johtavan tekstiiliturkisvalmistajan ja valtion tieteellisen tutkimuskeskuksen (VTT) kanssa. Kolmen vuoden työn tutkimustyön tuloksena esitelty Windpile materiaali on tuulenpitävä ja hengittävä ja sillä on myös kaikki neulospilen hyvät ominaisuudet kuten pehmeys, laskeutuvuus ja helppohoitoisuus.


Vaatteiden hoito

Laadukkaiden materiaalien ansiosta SL Studion takkien hoito on nopeaa ja helppoa. Ne ovat jo itsessään likaa hylkiviä ja lisäksi useimmissa materiaaleissa on erillinen likaa hylkivä käsittely. Jokasään materiaalit ovat ideaalisia hoidettavia, pelkkä pyyhkiminen kostealla riittää. Jos takkia tarvitsee pestä, se tulee tehdä takin hoito-ohjeen mukaisesti.

 

Ajankohtaista

Kevään 2012 takkimyynnit

Keväällä 2012 tulossa
myyntipäivät!


Mikäli olet kiinnostunut
SL Studion takeista,
ota yhteyttä
Seija Lukkalaan
puh. 040 507 6778.

© SL Studio Oy 2003